Поинакви времиња беа тоа… Немаше млад човек кој нема тренерки како на првата слика и 501 чевли, а оригинал монтка беше престиж :).

moda (5)

moda (1)

moda (2)

moda (3)

moda (4)

moda (6)

moda (7)

moda (8)

moda (9)

moda (10)

moda (11)

moda (12)

moda (13)

moda (14)

moda (15)

moda (16)

moda (17)

moda (18)

moda (19)

moda (20)

moda (21)

ymoda (1)

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено