Која е поентата да правиш вандализам и да споделуваш на социјалните мрежи? Која е причината за ваквото однесување? Згрешивме ли нешто со воспитувањето на децата?

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено