Вака изгледа „болеста“ која од ден на ден зафаќа сѐ повеќе млади луѓе во Македонија.

Автор: Славче Митев

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено