Добро е што знаат зошто се тука и што се свесни дека развојот на вештачката интелигенција во 21 век е голема закана за целото човештво.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено