Сите слушнавме и го видовме пилотот на авионот „Ербас“ А-321 на „Урал ерлајнс“, кој херојски ги спаси животите на сите 233 патници (клик тука). Сопственикот на нивата со пченка, на брзина смисли бизнис план, како да си ја компензира загубата од изгазената пченка.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено