Лепче и парички, тоа е најбитно :).

Интересен адет, веројатно од источна Македонија. Ако некој знае детали кога како и зошто се прави нека напише.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено