Можеби отишле да работат на лозјата, но талентот ќе си го најде патот до успехот. Песната е на италијански и доста добро звучи, а дечките се од Радовиш. Насекаде не има, а особено во Италија… Мојата чудесна Македонија!

Благодарност до Марјан Илиев

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено