Ако денот по утрото се познава, тогаш Ангел се знае што ќе биде кога ќе порасне. Закон е малиот.

Благодарност до мама Мартина Трајковска.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено