Песната се вика Крстот, а рапува Дејан Симоновски.

„За Божиќ ви ја претставувам новата песна “КРСТОТ” со која целта ми е да дадам јасна слика за Хриството раѓање“ – вели Дејан.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено