Наградна игра

Ќе и објасни ли некој?

2014-12-13

Автор: Александар Стојановски

Македонска Фејсбук еротика 90-ти левел

2014-12-12

Автор: Наташа Трајковска

Врв на македоснкиот патриотизам

2014-12-12

НАСА на времето направиле монтажа, ова е оригиналната фотографија! Автор: Пеце Димитров

А сега драги гости, невестата да го запие младоженецот

2014-12-12

На свадба во Тирана, Албанија… Автор: Самир Ибраимов

Најјакиот транспарент од вчерашните студетски протести

2014-12-11

Автор: Да Џака Накот

Моќно селфи од Студентскиот Марш

2014-12-11

Автор: Емилито

Рамче, во кое WC да одам?

2014-12-11

Автор: Ангела

Обама во посета на делчевските пожарникари

2014-12-11

Ова не е фотомонтажа! Автор: Александар Насков

Почитувани, Вашата сметка изнесува 3.053,00 денари

2014-12-10

Автор: Анонимен

Голата вистина боли!

2014-12-10

Автор: Јове Николовски

Вреди да се плаќа претплата

2014-12-10

Автор: Марјан Арсов

Факултетот во Радовиш

2014-12-10

Автор: Филип

Паметен дедо, спремен за секакво изненадување

2014-12-10

Автор: Жарко Стојковски

Бех со козите у Виница

2014-12-10

Автор: Лазе Крстев

Празници се ближат и во Македонија

2014-12-09

Автор: Светлана Арсовска

Делчевски пица бурек

2014-12-09

Автор: Сугарев

Не е ниту од Шведска ниту од Швајцарија туку од Швецериј

2014-12-09

Автор: Анонимен

Македонска фотографија, МНОГУ тешка за објаснување

2014-12-08

Автор: Мими Маневска

Македонска роденденска торта за вистински мажи!

2014-12-08

Автор: Зоран Пешевски

Експерт за крадење дрва од Малешевијата

2014-12-08

Автор: Александар Насков

Двете мали бебиња се сликаат за Фејсбук

2014-12-08

Автор: Виктор Трифуновски

Комшија, и твојата ќерка ќе порасне…

2014-12-08

Автор: Марјан Стојаноски

Сам против 4… Едноставно нема избор…

2014-12-08

Автор: Ленче Филипов

Споредба: Новиот Македонски грб и Шкотскиот грб

2014-12-08

Автор: Благој Глигоров

Делчевско Бинго

2014-12-08

Автор: Ване Бојчев

Дорчо нема бензин :)

2014-12-08

Автор: Дарко Митрески

100 денари за Лена, мора да ја знаете, еве ја и на слика

2014-12-08

Автор: Енис Исмаили

Фатија постите и не треба да се јаде мрсно свинско… само младо и без сланина :)

2014-12-08

Автор: Ване Бојчев

Јас и Кристијано Роналдо

2014-12-08

Автор: Александар Ангелов

Што прават во Италија, а што кога ќе се вратат во Македонија?

2014-12-08

Автор: Роза Серафимовска

+