Еве зошто нови автопати не се за стари будали! Ме изненади оптимизмот на полицаецот, кој со цел памет мислеше дека ќе му запре :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено