Започна пред неколку дена во Скопје, а сега е веќе во Милано, Италија и ни испрати ново видео. Што мислите вие за неговата идеја?

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено