Најголем успех му е 1 место на сингл листата на MTV Canada во 2013 година. Песната што ќе ја видите во продолжение му е заедничка со Блаже.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено