Вредностите во светот потполно се изместија за време на оваа технолошка транзиција. Со тек на време луѓето ќе се свестат, но ќе мора уште многу години да се смееме на вакви мајки и ќерки, за да се освестат сите и да сфатат дека ова не е нешто за фалење.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено