Ако не го паметите, долу ви го ставивме и неговиот легендарен настап на квизот Арена, да ве потсетиме кој е.

Автор: Роберт Тодоровски

Бонус: Настапот на Легендата во квизот

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено