Константин Богомолов е стилист број 1 во Рига, кој им помага на мажите и жените од различни возрасти повеќе од 30 години да го пронајдат својот стил. Тој е на чело на образовна институција каде студираат експерти од модната индустрија.

Под водство на искусен наставник, тие го трансформираат изгледот на клиентите, ги учат основите на професијата и го развиваат сопствениот стил во модната индустрија. Веќе објавивме неколку проекти на неговите ученици, но тие продолжуваат да се надминуваат себеси.

1. Динара, 35 години, домаќинка

2. Јургита, 39 години, архитект

3. Евгенија, 30 години, ко-сопственик на фото студио

4. Василиј, 27 години, заменик-шеф на оддел

5. Ина, 33 години, учителка

6. Арина, 31 година, графички дизајнер

7. Татјана, 40 години, програмер

8. Павел, 30 години, фотограф

9. Светлана, 39 години, домаќинка

10. Ирина, 30 години, дизајнер на облека

11. Олга, 39 години, семеен лекар

12. Екатерина, 20 години, студент

13. Галина, 68 години, нуклеарен физичар

14. Сергеј, 37 години, фотограф

15. Надежда, 28 години, менаџер

16. Наталија, 30 години, уредник на списание

Сподели на Facebook
пати видено