Константин Богомолов е познат латвиски дизајнер и моден аналитичар, кој го посветил поголемиот дел од својата кариера на избор за стил за другите. Тој успеа да ги претвори обичните луѓе во модерни и елегантни луѓе кои воопшто не наликуваат на „старите“.

Константин ги подучува своите ученици дека кон секој човек треба да се однесуваат со почит и грижа обидувајќи се да ја откријат вистинската личност преку создавање на нов имиџ. Овие промени се импресивни.

1. Инес (26), менаџер

2. Гита (33), менаџер

3. Марина (57), пензионерка

4. Надежда (44), сметководител

5. Индра (38), моден дизајнер

6. Надежда (69), елегантна пензионерка

Дела на неговите ученици

7. Светлана (37), моден блогер

8. Мила (54), комерцијалист

9. Михаил (48), експерт за недвижности

10. Асел (33), менаџер на продажба

11. Елена (52), адвокат

12. Лорета (55), консултант за биоенергетика

13. Јоланда (53), претприемач

14. Андина (62), државен службеник

15. Александар (36), автомеханичар

16. Татјана (54), елегантна домаќинка

17. Елена (44), економист

18. Оксана (34), водечки специјалист во компанија

19. Наталија (47), наставничка

Сподели на Facebook
пати видено