Пред да се истрчате со коментари и дијагнози, имајте на ум дека се работи за пародија и дека двајцата глумат. Во еден момент се случна прилепскиот акцент на снимачот.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено