А ти што работиш и каде живееш и какви се вашите политичари? Сето ова што го кажа е вистина, но се однесува на цел Балкан, а не само на Македонците.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено