За тоа дека никој не ни е крив што се доведовме во ваква ситуација е сосема во право. Проблемот е што политичарите не доведоа во ситуацијата. Повелете на коментари и вие што одите во Грција и вие што никогаш не сте стапнале.

Автор: Живко Петров

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено