Старите не учеа дека парите не растат на дрво, а всушност тоа било само со цел да не ја напуштиме државата. Вистината да ти била сосема поинаква.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено