Една изворна македонска песна испеана од класична италијанска пејачка која ќе ви допре во срцата и ќе ви го разубави денот. Таа сама научила да ја пее песната од љубов кон Македонија и македонскиот народ.

Автор на видеото е Христина Илиеска, благодарност до Стефан.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено