Хрватките кога ќе се опијат се однесуваат многу чудно. Ова го нема кај нас :).

Автор на видеото е Владимир Христовски.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено