Проблемот најчесто не е во алатот, туку во мајсторот.
Предупредување: После гледање на видеово, цел ден нема да можете да ја истерате песната од памет.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено