Така само почна видеото, а она што го направи понатаму не ви го раскажуваме за да не ви го расипеме изненадувањето.

Автор: Ритко Мемедов

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено