Се сеќавате за мечката што шеташе низ Скопје? Повиците во редакција не престануваат. Мечката е повторно забележана низ Скопје. Постојано добиваме фотографии од минувачите што случајно ја начекале и се фотографирале со неа. Сите велат дека била многу мила и мека, а истовремено и многу забавна. Посебно е внимателна со малите дечиња. Еве пред некој ден била забележана пред театарот за деца и млади каде што ги израдувала најмладите, а како што забележавме на една од фотографиите кои ни пристигнаа била и на ракометниот натпревар Македонија – Исланд.  Доколку ја видите и Вие, гушнете ја и од нас, фотографирајте се со неа и испратете ни ги Вашите фотографии.

Направете нешто различно и уживајте.

city_mall_2

kafic

vero_center_2

Rakomet 2

Rakomet 1

Сподели на Facebook
пати видено