Деновиве пристигнуваат информации дека во Скопје е видена мечка, која наместо да спие во длабок зимски сон, според наши извори се шетала низ центарот на градот, а некои очевидци тврдат дека ја виделе и во градските автобуси. Мечката е голема, симпатична, мека и расположена е за гушкање и фотографии, од што може да се заклучи дека не претставува опасност за околните минувачи.

Ова е фотографија што ни ја испратија нашите читатели, а доколку ја видите и вие, фотографирајте се со неа и пратете ни ја фотографијата да ја објавиме.

Направете нешто различно и уживајте.

IMG_3878

kafic_3_pie_sok

avtobus_1

ul_makedonija

na_pesacki

Сподели на Facebook
пати видено