Искрена песна за времето и местото во кое живееме. Специјален поздрав до сите православни христијани кои вртеа лепче со паричка на Бадник.
Во кого се падна паричката кај вас и што очекувате да се смени во новата година?

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено