Погледнете го филмот за жедниот човек кој се загубил во пустината и ако ви се допадне, дајте му на Пеце едно гласче овде.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено