„Нек ми ставе окове, нека ме заробе, робиња сам твоја…“ хахаха.

Автор: Мравка на Твитер

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено