Изгледа дека виделе дека супермаркетот има камери и продавачките освен што работат на каса, следат што се случува и на камерите. На крај ги натераа да си платат сѐ.

Автор: Митко Бреслиев

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено