Дрејк, пријателе, ти си само бледа копија на пионерот Драган Вучич! 😉
Автор на видеото е Гоце Тодевски.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено