Кога целиот ден ти е исполнет со детска игра и забава, на крај ем ти се јаде, ем ти се спие. Вака се решава тоа!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено