Ја слушнав повозрасната госпоѓа неколку пати, затоа што не ми се веруваше што слушнав и ми останаа неодговорени две прашања. „Што јадела за ручек?“ и ако не се некакви печурки, второто прашање е „На каква дрога е?“

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено