Токму кога помисливме дека не можеме да бидеме до толку „Мизелни“ нашите „експерти за мода“ ни покажаа дека сѐ е можно. Иако Бјанка Мизел не постоела, не постои и најверојатно нема да постои, овие „џетсетери“ ги имаат само најубави зборови за неа.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено