Според истражувањата, загадениот воздух лошо влијае на психата на луѓето и ги тера да прават неразумни работи :).

„Видеово е направено на тема Екологија и главната цел ни е преку хумористичен начин да прикажеме каков би бил светот за некои 60-тина години доколку воздухот продолжи да се загадува вака“ – велат авторите Стојан Ѓоревски и Ангел Давковски.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено