Ракијата е добра за топлење на ладното, но не и за играње.

Автор на видеото Стефан Трајчевски, благодарност до Дарко Филипов.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено