Голем поздрав и секоја почит за одговорот на продавачката на книги на плоштад. А за тоа колку се искрени луѓето, повелете на коментари.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено