Убаво е кога ќе се слушне како нашето народно богатство освојува нови територии, но загрижува тоа што луѓево некој ги излажал дека ова е бугарска песна. Мораме под итно да се организираме и да се активираме на интернет, затоа што непријателите одамна се организирани и вршат пропаганда на сите страни.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено