Столе, ако се препознаеш во муабетов, не кажувај на никој, само исфрли си го ѓубрето од дома! Не ти треба!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено