Решенија:

1. Таа троши повеќе пари на скапа облека и купила повеќе храна, која што не е потребна за една личност.

2. Нема поларни мечки на Јужниот Пол

3. Симболите на вратите се всушност бројки

4. Треба да почека бомбата да експлодира за 5 минути и потоа да излезе низ таа врата

5. Убиецот влегол во зградата што значи ќе доаѓа од долу.

6.

7. Мажот

8. Може да избега од четвртата врата кога сонцето ќе зајде

Сподели на Facebook
пати видено