Во Македонија очигледно најубаво е да си политичар или пак пензионер, а комбинација од овие две звучи како да „нема зима“ во сега нашата „постудена“ држава. Затоа решивме малку да се пошегуваме на сметка на нашите политичари кои изминатите години максимално си искористија придобивките и најверојатно ќе останат најсреќните, а и едниствените пензионери во Македонија до 2050.

Благодарение на популарната аликација Face Apр, за која се зборува дека досега собрала над 150 милиони лица кои можат да се искористат во различни „шпиунски“ работи, ги однесовме во „иднината“ и нашите политичари.

Во случај да се врати…

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено