Еве како изгледаше Братот кој стана хит во Македонија, на млади години. Легенда не се станува, легенда се раѓа!

Автор: Роберт Тодоровски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено