Одговори

1. Отровот бил во шлагот

2. Кристијан лаже. Зошто е толку добро избричен ако бил сам во шумата една недела?

3. Полицијата треба да бара некој во инвалидска количка.

4. Ако е лето во Калифорнија, тогаш е зима во Аргентина. Човекот има изгореници, тоа значи дека бил во Калифорнија, а не во Аргентина.

Сподели на Facebook
пати видено