Максим е од Скопје, но сега живее во Варбург Германија. Почнал да скија кога имал само 2,5 години и сега е веќе махер. Ако си го задржат и македонското државјанство, ќе имаме претставник на големите зимски спортски натпревари.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено