Правење сплетови во живо какво што ретко се слуша и гледа! Се гледа дека човекот е многу музикален и знае како да ја забавува публиката.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено