Во аптека:
– Извинете да ве прашам, зошто овие презервативи се продаваат по 3?
– Тие се за луѓе кои не се во врска, за петок, сабота и недела.
– А зошто овие другиве се по 7 во кутија?
– Тие се за вљубените луѓе кои се во врска, за цела недела.
– А оваа кутија со 12 внатре?
– Тие се за женети, за цела година.

Сподели на Facebook
пати видено