Верувам секој од вас ја прави истава грешка, особено ноќно време, па се надевам од сега ќе бидете попретпазливи, затоа што за катастрофа е потребно многу малку.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено