Прашуваат плавуша:
– Знаеш ли што им се допаѓа на мажите кај тебе?
– Косата?
– Не!
– Нозете?
– Не!
– Очите?
– Не!
– Пааа, се предавам.
– Точно!

Сподели на Facebook
пати видено