Брлива работа. Зошто да се направи работата на паркинг, кога може да се изведе поекстремно со ризикување на животите на тројцата авантуристи?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено